Aquahome

Ontdek de mogelijkheden van een meerdaags verblijf in Het Nationale Park de Biesbosch. Geniet van dit unieke gebied in Nederland vanaf het water, ons eigen concept ‘vakantie in de natuur’ met onze luxe AquaHome varende vakantiewoning. De ruimte op het schip met een totaal oppervlak van 12 x 5 is maar liefst 60 m2. En alles duurzaam gebouwd. Zonnepanelen op het dak zorgen voor de meeste energie, voor minder zonnig weer is een hulpgenerator aanwezig. U vaart altijd elektrisch, de stilte wordt niet verstoord door motorgeluid van de eigen voortstuwing.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=PzaFr7K2r3I&height=420[/embedyt]

Comfortabel: de AquaHome STE (standaard-elektrisch aangedreven) heeft 1 slaapkamer met een dubbelbed en 1slaapkamer met 2 enkele bedden, deze zorgen voor het maximale slaapcomfort. Tevens bestaat de mogelijkheid om in de woonkamer de zitbanken als bed te gebruiken. Een douche, een separaat toilet en compleet ingerichte keuken zorgen voor alle luxe.

Onze schipper brengt u naar de mooiste plaatsen in de Biesbosch dus vaarervaring en vaarbewijs zijn niet nodig. De AquaHome STE is voorzien van twee Spudpalen, de schipper kan deze op elke willekeurige plaats laten zakken en dan ligt de AquaHome verankerd midden op het water op de door u uitgekozen plek. Het meehuren van een elektrische Biesbosch Sloep (optie bij boeken) behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier ontdekt u de mooiste plekjes van het Nationaal Park de Biesbosch.