Bedrijfsuitje Biesbosch Adventures

Biesbosch Adventures verzorgt een uitgebreid programma bedrijfsuitjes voor groepen tot 200 personen. Zo kunt u op snelheid varen met een professioneel uitgeruste Rib over de grote rivieren als de Waal, Boven Merwede, Nieuwe Merwede, de Amer en Haringvliet en de Bergse Maas en is er de mogelijkheid om historische vestigingsteden, als Dordrecht, Gorinchem, Woudrichem, Heusden, Drimmelen en Geertruidenberg te bezoeken.

Wilt u liever back to basic? Dan bieden wij een ontspannen boottocht door het natuurgebied de Biesbosch. Genietend van de rust en de natuur van dit unieke natuurgebied, het ideale moment voor een hapje en een drankje aan boord wat volledig wordt verzorgd door Biesbosch Adventures. Onderweg is het mogelijk aan te meren op één van onze afgelegen plekjes waar er verder geborreld kan worden rond het kampvuur. Er wordt vis gebakken en paling gerookt op de traditionele manier, een ervaring die u nooit meer vergeet.

Toch liever een verzorgd diner of buffet tijdens dit unieke event? Biesbosch Adventures organiseert dit graag voor u! Zo kunt u ook de vele cafés en restaurants langs het water bezoeken met onze snelle Rib of organiseren wij voor uw bedrijfsuitje een diner of buffet in ons clubhuis. Ons clubhuis is uitermate geschikt voor presentaties, cursussen, vergaderingen of gewoon borrelen bij de openhaard, uiteraard bestaat dan ook de mogelijkheid om afsluitend het water op te gaan van de Merwede. Genoeg keuze dus voor een intensieve, nuttige en gezellige dag!

Download de folder informatie rib varen, sloep varen, bedrijfsuitjes

Wilt u meer informatie? Stuur een email naar: info@biesboschadventures.nl of bel 0183 504 666