Over ons

Biesbosch Adventures organiseert boottochten op het water in en rondom de Brabantse Biesbosch en het Land van Heusden en Altena. Tijdens de boottocht wordt er hard gevaren op de rivieren rondom de Biesbosch en is er tijd voor een ontspannen tocht door de wateren in het natuurgebied.
Onderweg zijn er diverse tussenstops voor activiteiten op de wal of culinaire hoogstandjes midden in de natuur.

Biesbosch Adventures heeft verschillende vaarroutes voor u. Of dit nu gaat om een groepsactiviteit of een bedrijfsuitje, in de buurt van de Biesbosch is altijd wat te beleven! Wilt u meer weten? Kijk verder rond op onze website of neem contact met ons op (link contact pagina). Dan kunt u zelf zien hoe een en ander eruit gaat zien of u kunt uw eigen ideale vaardag samenstellen.

Onze ribs


Biesbosch Adventures vaart met een breed scala aan rib boten. Daaronder vallen de ribs met een inboard motor als boten met een outboard motor. De rib boten worden ingezet om aan de eisen van uw programma te kunnen voldoen.

Uw veiligheid


De veiligheid staat bij Biesbosch Adventures natuurlijk hoog in het vaandel. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u een veilige vaart bezorgen! De kapiteins beschikken over alle vereiste papieren en kunnen uitstekend varen.

Onze locaties


Voor onze activiteiten maken wij gebruik van de Biesbosch en de vaargebieden rondom dit natuurgebied.
Zo hebben Wij bijvoorbeeld in Hardinxveld de beschikking over een zaal ( max 80 personen) met keuken en open haard en speciale accommodatie (Club huis) aan het water.

Onze filosofie


Biesbosch Adventures = Eco minded
De mensen van Biesbosch Adventures houden van de natuur. Het natuur reservaat „ de Biesbosch ” is onze achtertuin waar wij met ons bedrijf onze boterham moeten verdienen. Niet alleen op korte termijn maar over vele jaren hierna.