Over ons

Van links naar rechts stellen wij ons aan u voor:

Jasper van Mill
RIB kapitein, Bourgondiër & avonturier. Iets wat je bij Biesbosch Adventures terugvindt in de ruimste zin des woords. Gasten zien genieten van onze events met RIB varen, paling roken en kampvuur, is waar ik heel blij van word. Biesbosch Adventures is door hobby ontstaan. De snelheid van de RIB, in combinatie met back to basic in de natuur, is gewoon top en dat wil je delen!

Jeroen Versteeg
RIB kapitein, watersporter & ondernemer. Vanaf het eerste moment ben ik bij BBA, zoals we het zelf afkorten, betrokken. Biesbosch Adventures is voor mij een avontuur, een investering en gezelligheid. Mooie combinatie wat mij betreft. We beleven met elkaar veel plezier en willen dat onze gasten ook overbrengen.

Pleun Rietveld
RIB kapitein, ondernemer & avonturier. Ik ben bij Biesbosch Adventures betrokken geraakt toen Jasper mij vroeg mede investeerder te worden. Ik was meteen enthousiast. Door wederzijdse waardering voor snelheid, natuur en watersport, is onze vriendschap en samenwerking extra leuk! Op naar nieuwe avonturen met Biesbosch Adventures.

Biesbosch Adventures organiseert verschillende evenementen en vaarroutes voor u. Of dit nu gaat om een groepsactiviteit of een bedrijfsuitje, in de buurt van De Biesbosch is altijd wat te beleven! Wilt u meer weten? Kijk rustig rond op onze website en neem contact met ons op. Dan kunnen we samen uw eigen unieke beleving samenstellen.

Onze filosofie


Het trotseren van de elementen, geeft een mens het gevoel te leven.

Onze locaties


De ruige natuur van De Biesbosch en onze prachtige wateren zijn ons speelveld.

Onze RIBS


RIB staat voor Rigid Inflatable Boat. We hebben verschillende RIBS tot onze beschikking. 

Uw veiligheid


Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel!