Bedrijfstrainingen Biesbosch Adventures

Opties bedrijfstrainingen Biesbosch

Biesbosch Adventures biedt u en uw bedrijf de mogelijkheid om unieke trainingen te volgen op onze locatie in de Avelingen .Theorie wordt in ons clubhuis gegeven, gecombineerd met praktijk training in het natuurgebied de Avelingen. We sluiten af met een tocht met onze Rib,s en/of een Bourgondisch diner bij het kampvuur.

Leiderschapstraining

U en uw medewerkers gaan het bedrijf beter, anders en met meer plezier leiden. Uzelf krijgt meer tijd voor o.a. innovatie in markten, producten en/of diensten.

Communicatietraining

U leert uw communicatievaardigheden effectief te gebruiken. U krijgt succes door uw eigen (verbeterde) communicatie. Sterker maken wat al sterk is.

Salestraining

Verkopen is met de juiste houding communiceren en vooral… luisteren. U krijgt vaardigheden om die juiste houding uit te stralen. U leert geen trucjes maar overtuigen op basis van gedragskenmerken.

Inkooptraining

De inkoper nieuwe stijl is ondernemend en proactief. De introverte inkoper is uit de tijd. Het is de kunst om trots te zijn en zelfvertrouwen uit te stralen zonder arrogant te zijn. Waarom deze training volgen? – U bent toe aan de volgende fase van uw inkoop vaardigheden: PROFESSIONAL worden; – U wilt juist meer diepgang over inkoop en onderhandelen te weten te komen; – U wilt niet meer onderhandelen op goed geluk, maar op basis van feiten en kennis;

Samenwerken

Wilt u dat uw mensen beter samenwerken, meer voor elkaar over hebben? Meestal is er iets anders aan de hand. Onderzoek het middels de DISC analyse.

Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren met plezier

U krijgt en houdt de regie over uw gesprekken met de medewerkers en houdt ze met veel plezier. De medewerkers gaan voortaan met plezier naar deze gesprekken toe.

Assertief en effectief

Durft u geen nee te zeggen of u gaat een moeilijke situatie of conflict uit de weg. Dat hoeft helemaal niet meer na het volgen van deze training.

Timemanagement

U komt er niet meer uit met het werk. U raakt wanhopig. U slaapt slecht. Er is geen zicht op verbetering. Stop met piekeren. En krijg uw dagelijks leven op orde door een beter time management.

Beurstrainingen

Succesvol en met plezier op de beursstand uw toekomstige prospects tot klanten laten worden.

Persoonlijke effectiviteit

U hebt het gevoel dat u niet wordt begrepen of dat anderen u verkeerd begrijpen, terwijl uw bedoelingen goed zijn? Kies dan voor deze training Persoonlijke Effectiviteit.

Motivatietraining 40-plus

Bent u door omstandigheden teleurgesteld in anderen? Zit het even tegen? Bent u ongemotiveerd? Dan is de DISC 40-plus training de juiste oplossing. Bestemd voor medewerkers die opnieuw gemotiveerd willen raken. Die daarin begeleid willen worden. Die met meer plezier willen gaan werken. Die een nieuw doel willen zien voor henzelf.

Spreken en presenteren met plezier

Meer zelfvertrouwen en meer plezier in spreken. U leert uw communicatievaardigheden te verbeteren. Tijdens training ziet u DIRECT uw eigen resultaten verbeteren middels videobeelden. U krijgt meer durf, lef en zelfvertrouwen. U straalt meer overtuigingskracht uit. En….u ziet direct resultaat. Dat versterkt u in uw houding en het effect van uw verhaal.

Pesten op het werk

Dit fenomeen komt bij ieder bedrijf of organisatie voor. Een verziekte werksfeer is de grootste vijand. Wij komen met tools om als manager en personeelslid hier een eind aan te maken.

Andere opties?

Staat er niet bij wat u zoekt of wilt u weten welke mogelijkheden er nog meer zijn? Bovengenoemde trainingen worden geven door Udo de Haan een gerenommeerd bedrijf met jaren lange ervaring

Zoekt u andere opties, vraag naar de mogelijkheden!

Bent u geïnteresseerd in een offerte of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Stuur een email naar: info@biesboschadventures.nl of bel 0183 504 666