Bedrijfsuitje Biesbosch

Bedrijfsuitje Biesbosch

Wij verzorgen graag voor u een uitgebreid programma voor groepen van klein tot groot (250 personen). Geheel op maat naar uw wensen. Zo geven we uw gasten bijvoorbeeld een frisse opkikker met de belevening van het varen met een RIB. We kunnen kiezen uit de grote rivieren als de Waal, Boven Merwede, Nieuwe Merwede, de Amer en Haringvliet en de Bergse Maas Rotterdamse Maas. Er is de mogelijkheid om historische vestingsteden, zoals Dordrecht, Gorinchem, Woudrichem, Heusden, Drimmelen en Geertruidenberg te bezoeken.

Naast de buitenbeleving op het water, zijn er talloze mogelijkheden voor de innerlijke mens.

Houdt uw groep van ‘Back to Basic’ in de prachtige natuur? Dan bieden wij een combinatie van snelheid rondóm en een ontspannen vaarttocht dóór natuurgebied De Biesbosch. Genietend van de rust en ruimte, verzorgen we een ideaal moment voor een hapje en een drankje aan boord. Bij terugkomst kunt u bij onze ‘Griend Hut’ (Avelingen) genieten van een Bourgondisch diner bij het open kampvuur. Er wordt vis gebakken en paling gerookt op de traditionele manier en natuurlijk hoort hier ook een BBQ bij op onze ‘Smoking Joe’, een ervaring die u nooit meer vergeet.

Toch liever binnen een verzorgd diner of buffet? Ook dat organiseren we graag voor u! Zo kunt u de vele cafés en restaurants langs het water bezoeken met onze snelle RIBS of organiseren wij voor uw eigen gezelschap een diner of buffet in De Houtzagerij. Een locatie uitermate geschikt voor diners, presentaties, cursussen, vergaderingen of gewoon borrelen bij de openhaard.

Genoeg keuze dus voor een intensieve, nuttige en gezellige dag!

Wilt u meer informatie? Stuur een email naar: info@biesboschadventures.nl of bel 088-8000313.
Come on board en ga met ons het avontuur aan!