Bedrijfsuitje Biesbosch Adventures

Bedrijfsuitje

Biesbosch Adventures verzorgt een uitgebreid programma bedrijfsuitjes voor groepen tot 200 personen. Zo kunt u op snelheid varen met een professioneel uitgeruste Rib over de grote rivieren als de Waal, Boven Merwede, Nieuwe Merwede, de Amer en Haringvliet en de Bergse Maas Rotterdamse Maas. Er is de mogelijkheid om historische vestingsteden, als Dordrecht, Gorinchem, Woudrichem, Heusden, Drimmelen en Geertruidenberg te bezoeken.

Wilt u liever back to basic in de prachtige natuur rond deze steden? Dan bieden wij een ontspannen boottocht door het natuurgebied de Biesbosch. Genietend van de rust en de natuur van dit unieke natuurgebied, het ideale moment voor een hapje en een drankje aan boord wat volledig wordt verzorgd door Biesbosch Adventures. In onze griend in de Avelingen kunt u bij terugkomst genieten van een Bourgondisch diner bij het open kampvuur. Er wordt vis gebakken en paling gerookt op de traditionele manier en natuurlijk hoort hier ook een BBQ bij op onze Smoking Joe, een ervaring die u nooit meer vergeet.

Toch liever een verzorgd diner of buffet tijdens dit unieke event? Biesbosch Adventures organiseert dit graag voor u! Zo kunt u ook de vele cafés en restaurants langs het water bezoeken met onze snelle Rib of organiseren wij voor uw bedrijfsuitje een diner of buffet in ons clubhuis. Ons clubhuis is uitermate geschikt voor presentaties, cursussen, vergaderingen of gewoon borrelen bij de openhaard, uiteraard bestaat dan ook de mogelijkheid om afsluitend het water op te gaan van de Merwede. Genoeg keuze dus voor een intensieve, nuttige en gezellige dag!

 

Wilt u meer informatie? Stuur een email naar: info@biesboschadventures.nl of bel 0183 504 666