Onze events

Biesbosch Adventures is breed inzetbaar voor al uw bedrijfsuitjes, relatiedagen, Teambuildingdagen, Bedrijfstrainingen en andere Speciale Activiteiten.
Come on board en ga met ons het avontuur aan!

Teambuilding & Training Biesbosch


Naast onze RIBS met full speed vaartochten, organiseren wij alles wat nodig is om uw Teambuilding of Training tot een succes te maken! Onze locatie ‘In de Houtzagerij’, is een prachtige vergaderstek, pal naast de ‘Griend’, waar we de natuur in gaan voor de praktijk. Sportieve activiteiten en samen avontuur beleven bevordert teamspirit, begrip, samenwerking. Het leidt vaak tot verrassende inzichten.

Bedrijfsuitje Biesbosch


Wij verzorgen graag voor u een uitgebreid programma voor groepen van klein tot groot (250 personen). Geheel op maat naar uw wensen. Zo geven we uw gasten bijvoorbeeld een frisse opkikker met de belevening van het varen met een RIB.


Relatiedag Biesbosch


De spanning en adrenaline kick van het varen met een snelle RIB over de rivieren en dan de ontspanning van de rust door Nationaal Park De Biesbosch onder het genot van een hapje en drankje. De ideale combinatie voor een productieve relatie- of introductiedag!

Special Biesbosch Events

Kijk hier voor onze speciale aanbiedingen! Biesbosch Adventures verzorgt in alle seizoenen super leuke events. Ja! Ooook in de winter 😉
Vraag naar de mogelijkheden.