Onze events

Biesbosch adventures is breed inzetbaar voor al uw bedrijfsuitjes, bedrijfstrainingen, teambuildingdagen en relatiedagen.

Bedrijfstrainingen Biesbosch


Biesbosch Adventures biedt u en uw bedrijf de mogelijkheid om unieke trainingen te volgen op onze locatie in de Avelingen. Theorie wordt in ons clubhuis gegeven, gecombineerd met praktijk training in ons natuurgebied van de Avelingen. En afsluitend een tocht met onze Rib,s en/of een Bourgondisch diner bij het kampvuur.

Bedrijfsuitje Biesbosch


Biesbosch Adventures biedt een uitgebreid programma voor bedrijfsuitjes, voor kleine groepen vanaf 8 personen, tot grote groepen tot 150 personen. Zo kunt u varen op een snelle Rib over de grote rivieren De Boven Merwede, De Nieuwe Merwede, de Afgedamde Maas, de Amer en de Bergse Maas en is er de mogelijkheid om de historische vestigingsteden te bezoeken.


Teambuilding Biesbosch


Biesbosch Adventures biedt u en uw bedrijf de mogelijkheid om unieke trainingen te volgen op onze locatie in de Avelingen .Theorie wordt in ons clubhuis gegeven, gecombineerd met praktijk training in ons natuurgebied van de Avelingen. En afsluitend een tocht met onze Rib,s en/of een Bourgondisch diner bij het kampvuur.

Relatiedag Biesbosch


De spanning van de snelle Rib boottocht over de rivieren en de ontspanning van de rustige vaartocht door het nationale park de Biesbosch. De ideale combinatie voor een productieve relatiedag!
Biesbosch Adventures heeft ook voor uw relatiedag uitgebreide mogelijkheden voor een onvergetelijk uitje en is geheel in te vullen naar uw wensen! Zo kunt u ook tijdens uw relatiedag de vele cafés en restaurants bezoeken met onze snelle Rib.