Onze filosofie

Boot 7

Het trotseren van de elementen, geeft een mens het gevoel te leven

We zitten al veel te veel binnen achter schermpjes en op stoelen. Zoals al eerder gezegd, is Biesbosch Adventures uit hobby ontstaan. Doordat wij zelf door de wol geverfde watersporters zijn, genietend van snelheid en spelen in de golven. Ook natuur, stilte, rust en ruimte zijn onderdeel hiervan.

Je hoofd leegmaken, heerlijk in de buitenlucht zijn, dat doet een mens echt goed! De combinatie van buiten zijn, adrenaline en avontuur, gaat wat ons betreft hand in hand met een Bourgondische beleving. Borreltje, paling roken, barbecue op onze ‘Smoking Joe’ in de natuur of gezellige restaurants langs het water bezoeken, wij houden ervan.

Bij Biesbosch Adventures willen we plezier brengen door onze liefde voor het water, de RIBS en de natuur met anderen te delen. En dat in onze prachtige ‘achtertuin’. We zijn allen opgegroeid rond de grote rivieren van Nederland. Alles rondom de Biesbosch is een feest om te beleven. Je hoeft niet ver weg om natuurschoon, watersport en culinaire hoogstanden op te zoeken. Nederland zelf is ook fantastisch!