Onze locaties

biesbosch-adventures-bedrijfsuitje-biesbosch-5

De ruige natuur van De Biesbosch en onze prachtige wateren zijn ons speelveld

Als startplaats gebruiken wij Werkendam, Hardinxveld Giessendam en Gorinchem. Op verzoek kunnen wij u ook elders aan boord laten en natuurlijk kunnen we u overal in ons vaargebied ophalen en afzetten. Onderweg zijn er diverse tussenstops voor activiteiten op de wal of culinaire hoogstandjes midden in de natuur of in de oude vestingsteden langs het water.

Voor onze activiteiten, die ook aan wal plaatsvinden, maken wij o.a. gebruik van De Biesbosch en de vaargebieden rondom dit natuurgebied. Zo hebben wij bijvoorbeeld in Hardinxveld/Avelingen de beschikking over een prachtige ontmoetingsplek binnen en buiten.

‘In de Houtzagerij’ is een top gelegenheid voor maximaal 80 personen. Deze locatie is uitermate geschikt voor vergaderingen, presentaties, cursussen, diners of gewoon borrelen bij de openhaard.

Op loopafstand hebben we een super toffe buiten locatie, de ‘Griend Hut’, midden in de natuur aan het water. Hier verzorgen we heel privé voor uw groep Bourgondische diners, met vers gerookte paling, ouderwets gebakken vis en een BBQ vanaf onze ‘Smoking Joe’. En dat alles rond een groot kampvuur.

Er is veel bespreekbaar, dus vraag ons naar de mogelijkheden.
Come on board en ga met ons het avontuur aan!