Special Biesbosch Events

Special Biesbosch Events

Biesbosch Cruise & Kampvuur

Adrenaline, Natuur en Ruimte op het water! In samenwerking met Party-Cruises Rondvaartbedrijf organiseren wij een prachtige rondvaart aan boord van De Princehof, waarbij het varen met onze RIBS natuurlijk een hoogtepunt is. 

Tijdsindicatie: Van 14:00 tot 18:00 uur
Vertrek vanuit Sleeuwijk

14.00 uur
Verzamelen bij opstapplaats van “DE PRINCEHOF”, Hoekeinde 26 te Sleeuwijk, waar deze gezellige rondvaartboot op jullie ligt te wachten. Er is gelegenheid om te parkeren (ook voor bussen). Uw gasten worden aan boord ontvangen met koffie/thee of een passend drankje naar keuze. De trossen worden losgegooid en de Princehof kiest het ruime sop de Merwede op.

14.30 uur
Op de Merwede is het tijd voor een adrenaline kick en worden jullie langszij de rondvaartboot opgepikt door onze RIBS. In groepen van 8/10 personen wordt er ± 20 minuten op de rivier rond de Princehof gevaren. Top vermaak voor de opvarenden, maar ook voor de mensen aan boord om te aanschouwen.

16.00 uur
Ter hoogte van de Avelingen brengen we alle gasten vanaf de rondvaartboot naar onze idyllische natuur locatie. Vanaf de aanlegsteiger wandelen we naar de Griend Hut voor een smakelijke “Bourgondische” tussenstop. Er wordt voor uw gasten verse paling gerookt, vis gebakken op traditionele wijze en geserveerd met de nodige bijlage. Voor de niet visliefhebber is er een alternatief en natuurlijk staan koud bier, wijn en frisdrank klaar.

17.30 uur
Onze RIBS brengen de gasten weer terug naar De Princehof en de terugreis wordt aangevangen. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om tijden anders in te delen en er een ochtend, middag of avond programma aan vast te plakken.

 

Biesbosch Adventure Cruise

Adrenaline, Natuur en Ruimte op het water! In samenwerking met Party-Cruises Rondvaartbedrijf organiseren wij een prachtige rondvaart aan boord van De Princehof, waarbij het varen met onze RIBS natuurlijk een hoogtepunt is. Na afloop blijft u aan boord voor een heerlijk buffet en een rondje door de Sliedrechtse Biesbosch.

Tijdsindicatie: Van 14:00 tot 20:00 uur
Vertrek vanuit Sleeuwijk

Programma
14:00 Afvaart met een glas prosecco en een petit four
14:30 Aanvang van RIB varen
16:00 Einde RIB varen
16:00 Aankomst Sliedrechtse Biesbosch
17:00 Einde rondvaart door de Biesbosch en terug varen naar Sleeuwijk
17:30 Aanvang Matrozenbuffet
20:00 Aankomst Sleeuwijk en einde rondvaart

 

Hollandsche Snert Cruise

Een arrangement voor de echte doorzetters! Trotseer de elementen en ga met ons het avontuur aan. In samenwerking met Party-Cruises Rondvaartbedrijf, bieden we u een spectaculaire rondvaart waarbij het varen met onze RIBS natuurlijk het absolute hoogtepunt is. U sluit af met een heerlijk buffet. Wie durft?

Tijdsindicatie: Van 14:00 tot 19:00 uur
Vertrek vanuit Sleeuwijk

Programma
14:00 uur Afvaart met schippersbitter en worstenbroodje
14:30 uur Aanvang RIB varen
16:30 uur Einde RIB varen
17:00 uur Aanvang snertbuffet
19:00 uur Aankomst Sleeuwijk en einde rondvaart

Wilt u meer informatie? Stuur een email naar: info@biesboschadventures.nl of bel 088-8000313.
Come on board en ga met ons het avontuur aan!